Thursday, 2 February 2012

FlyakiteOSXv3.5 untuk pengguna windows xp

Assalammualaikum dan salam sejahtera aku,,

Kali ni aku nak hadiahkan software kat pengguna windows XP.haha..Software nie bertujuan menukar theme OS korang. Tengok default theme memang dah bosan dah.Korang boleh cuba yang ini. Aku dah cuba, memang terbaik dari ladang. Cuma kena explore banyak sikit la..Korang seakan-akan menggunakan mac os. Padahal XP je..hehe..tengok screenshoot kat bawah nie..



Download kat bawah ni.


Download Here

p/s: pastikan antivirus off dahulu sebelum install software ini..Kalau antivirus on ia akan delete sotware tersebut..tq

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..