Friday, 3 February 2012

ccleaner

Assalammualaikun dan salam sejahtera,

Hari ni aku nak berkongsi dengan korang software ccleaner..Fungsi software ini adalah untuk mencuci segala benda yang tidak diperlukan. Selepas korang menggunakan internet korang boleh guna benda ini untuk cuci cookies,saved password,history dan macam lagi..Ia juga bertindak sebagai unistaller..korang tak payah nak ke control panel atau download uninstaller tool..Software ni sepatutnya harus ada dalam komputer korang semua.

                                                                    klik gambar untuk zoom






Download Here

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..