Thursday, 2 February 2012

sonic foundry 6.0

Assalammualaikum dan salam sejahtera,,

Baru update blog,sebelum nie blog kerengga komuniti kena report..haha..kesian kat aku..
Ok pagi nie aku berbesar hati nak share dengan korang software..Software nie sangat berguna bagi kaki yang suka edit lagu..memang habuan korang la..yang nak cuba -cuba guna boleh la donload jugak..free je xpayah bayar..dengan software ini korang boleh potong mana-mana part yang korang suka. mana la tahu kan, nak buat ringtone kat handset korang yang mahal itu..Fungsi software nie sebenarnya banyak,,aku pon belom explore lebih mendalam cara penggunaanya. Pandai-pandai la korang guna ye..sebelom menggunakan software ini antivirus korang hendaklah off..kalau on keygen akan di delete oleh antivirus..ok..tq



korang boleh donload kat sini.

Download Here

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..