Sunday, 5 February 2012

Windows 7 free download

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Malam ni aku berbesar hati nak belanja korang windows 7..korang boleh download dekat bawah nie ye.. Korang pilih je nak yang mana.Entry yang lepas pon aku ada masukkan link download Windows 7

Windows 7 Home Premium x86 SP1
Windows 7 Home Premium x64 SP1
Windows 7 Professional x86 SP1
Windows 7 Professional x64 SP1
Windows 7 Ultimate x86 SP1
Windows 7 Ultimate x64 SP1

Kat sini aku sertakan burning..Senang korang nak burn ke DVD or USB.

Korang boleh download Windows 7 dvd/usb tools
Software ini untuk windows 7 sahaja. Cara pemasangan (install) dan cara penggunaanya sangat mudah. Tak perlu aku nak buat tutorial.hahaha

ok..selamat mendownload



Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..