Sunday, 15 January 2012

Muat Turun windows 7



Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Untuk entry kali ini aku nak berkongsi dengan korang links downloads windows 7. Korang tak payah susah-susah nak pergi kedai beli cd/dvd windows. Mungkin microsoft dah kaya sebab itu dorang lepaskan untuk di muat turun. File yang di muat turun dalam file.iso. Pandai-pandai korang la nak burn ke cd/dvd atau ke usb pendrive. Korang pilih je korang nak yang mana..ok..tq

Website Download

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..