Tuesday, 17 January 2012

kunci code html korang



Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Untuk entry ini aku nak share dengan korang 1 tools untuk kunci code html. Fungsi nya adalah untuk mengelak daripada orang lain copy paste korang punya code html.. Penat-penat korang buat cooding tak kan nk bagi orang amik pulak..kn3,,tapi kalau ade orang lain nak amik ape salah nya.. sharing is caring..hehe..Lagi satu ia berfungsi untuk decrypt ke satu code yang asing,hanya boleh dibaca oleh satu pelayan.
cara penggunaan...
korang copy code html korang dan paste ke locker,lepastu tekan la lock..

korang boleh download kat SINI

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Anda boleh tinggalkan komen di tempat yang telah disediakan..